Een zwangerschap is een wonderbaarlijke ervaring, er groeit immers een baby in je buik. Het is een unieke periode en die kan door alle veranderingen (lichamelijk maar ook mentaal) de nodige verwarring met zich meebrengen. Tijdens de zwangerschapsyoga leer je voelen wat jij en je kindje nodig hebben en daardoor groeit het vertrouwen in je lichaam en in je eigen wijsheid.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            In de sessies komen houdingen, ademoefeningen en ontspanning aan bod en deze zijn gericht op 3 thema’s: kracht, concentratie en ontspanning.

Een reeks bestaat uit verschillende lessen met telkens 1 partnerles. Je kan verschillende reeksen na elkaar volgen: dit wordt zelfs aangeraden om je de oefeningen eigen te maken.  

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Je kan instappen vanaf 13 weken zwangerschap en je kan deelnemen tot vlak voor je bevalling.  De groep bestaat uit vrouwen in diverse stadia van de zwangerschap.

Tijdens de partnerles leert je partner jou te ondersteunen tijdens je zwangerschap en de geboorte van jullie kindje dmv ontspanningsoefeningen, massages en houdingen om de weeën op te vangen.

Deze sessies worden gegeven door Bianca Van der Linden.

Kalender 2019 - 2020

Reeks 1: 13/09, 20/09, 04/10, 18/10, 08/11, 22/11, 06/12, 20/12/2019
           Sessie: 12u15-13u15 

De bijdrage is 105€/reeks van 8 sessies (inclusief 1 partnerles) en 65€/reeks van 5 sessies en 78€/reeks van 6 sessies (inclusief 1 partnerles).

Ben je al ver gevorderd in je zwangerschap (meer dan 32 of 35 weken) neem dan even contact op.